Dincolo de punte

Lăcrimioara Mezei
24 septembrie 2020

Cele mai frumoase și mărețe lucruri sunt dincolo de ceea ce înseamnă frica. Imaginează-ți frica sub forma unei punți. O punte între tine și partea cealaltă a poveștii tale. O parte măreață, îndrăzneață, sclipitoare, pe care până acum doar ți-ai imaginat-o cu rezerve, limite și neîncredere.

Ți-ai înfrânat chiar și imaginația ori de câte ori ai simțit că te apropii prea mult de imaginea aceea copleșitoare și, pentru că era mai simplu să te întorci la cine ești acum, ai refuzat-o, ai anulat-o și ai condamnat-o să rămână într-un sertar ascuns.

Și uneori , când se întâmplă câte un lucru care îți dovedește cât de special poți să fii, deschizi ușor și timid sertarul, doar cât să verifici dacă imaginea aceea uluitoare e tot acolo. Și da, e tot acolo. Cuminte și răbdătoare, așteptând să o accepți, să o eliberezi și să mergi spre ea. Cu încredere. Trecând puntea fricilor și fără a privi înapoi. Doar înainte. Tot cu încredere.

Și odată ce ai trecut puntea, îți dai seama că tot ceea ce a trebuit să faci a fost să îți asumi că toate fricile te-au ținut departe de tot ce tu ai devenit acum, aici, azi. Cea mai bună varianta a ta, imaginea ta descătușată de frici, limite și gânduri ce te-au ținut blocat într-o zonă ce nu ți se potrivea ție.

Dar acum ești liber. Liber să construiești, să fii, să urci și să respiri aerul devenirii tale. Abia acum ești creatorul propriului destin. Abia acum ai înțeles că nimic nu te poate împiedica din drumul tău, cel mult te poate ajuta sa fii mai puternic, mai curajos, mai hotărât sa ajungi exact acolo unde îți dorești.

Totul pornește din tine, pentru tine, ACUM!


Alte articole

| Lăcrimioara Mezei |

Mâncarea-un “refugiu”?

Azi mi-am propus să ne oprim puțin la relația cu mâncarea și la felul cum ajungem să ne găsim “refugiul” în mâncare, pe scurt. 🍪🍫
| Lăcrimioara Mezei |

Trăiești sau exiști?

Sunt la peste 2500 m altitudine și mă gândesc la tine, cel ce urmează să îmi citești gândurile. Nu îmi propun să îți fiu azi un ghid motivațional, nici să îți tulbur (prea tare) liniștea. : ) Vreau doar să te provoc să cauți răspunsul în liniștea și intimitatea gândurilor tale…oare simți că trăiești cu adevărat?Care a fost momentul în care ai simțit că te conectezi cu propria persoană?Unde erai, cum ai reușit asta? Reușești să îți urmezi visul?L-ai descoperit?

| Lăcrimioara Mezei | ,

CREATING CONNECTION – Workshop despre relația de cuplu

CREATING CONNECTION – Workshop despre relația de cuplu
© Lăcrimioara Mezei. Made with ❤️ by the NRGO Web Design team.
Termeni și condiții | Cookies | ANPC
ro_RORomanian
× WhatsApp