Despre mine

Lăcrimioara Mezei este psiholog și psihoterapeut de cuplu și familie acreditat de Colegiul Psihologilor din România. Este, de asemenea, trainer cu acreditare internațională în Programul de Parenting „Circle of Security International” și coach.

Dezvoltarea personală și profesională a acesteia implică mai bine de 15 ani de studii prin care reușește să aducă un concept unic în cabinetul său, pornind de la coaching individual, mergând mai departe până la terapie individuală, de cuplu sau familie, consiliere parentală, curs de parenting dar și business coaching.
  • A absolvit Facultatea de Psihologie și pe lângă aceasta, a urmat dublă specializare în Psihoterapie sistemică de cuplu și familie, dar și EFT (Emotionally Focused Therapy). Pregătirea sa în domeniul Psihologiei implică și numeroase alte cursuri de perfecționare ce țintesc probleme specifice atât ale adultului, cuplului și familiei, cât și ale copilului.

  • În primele etape ale dezvoltării sale profesionale continue, a absolvit și Facultatea de Drept, precum și master în drept, continuând să studieze și teme de mare impact, cum ar fi efectele exploatării și victimizării asupra copiilor și femeilor.
Mai mult, Lăcrimioara a obținut certificări în domeniul combaterii traficului de persoane, combaterea corupției, conducere etică și leadership, precum și diverse alte certificări privind comportamente specifice individuale, de grup și societate, analiză comportamentală, probleme de comunicare și atitudine profesională, etc. Ani de zile a fost angajată în îmbunătățirea parteneriatelor sociale, identificarea tipologiilor victimelor și reducerea victimizării, prevenirea violenței în familie și a delincvenței juvenile.

Lăcrimioara a finalizat „Hilton Global Freedom Exchange” și Programul de perfecționare de 2 ani al Vital Voices Global Partnership „Lead Fellowship Program” în Statele Unite. Cel din urmă este un program exclusivist, la care participă un număr restrâns de persoane selectate din întreaga lume, dedicat dobândirii abilităților, cunoștințelor și instrumentelor necesare în domeniul coaching, leadership și management.

A activat ca trainer pentru organizația internațională Vital Voices Global Partnership în Camerun, Africa. Totodată, a activat și ca formator, trainer și consultant de-a lungul carierei sale profesionale.


Lăcrimioara consideră că familiile sănătoase sunt nucleul esențial al dezvoltării individuale armonioase și a unei societăți sănătoase. Dragostea, sprijinul și un cadru de valori împărtășit de fiecare dintre membrii săi conduc spre un cuplu sinergic și părinți capabili să ofere mediul necesar pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Însă a fi în armonie cu propria persoană este esențial pentru cultivarea unei relații de cuplu durabile, dar și a unei relații puternice și sănătoase cu copilul și mai departe cu colegii și alte persoane semnificative din viața fiecăruia. Și invers, insatisfacțiile profesionale, conflictele din relația de cuplu sau în relația părinte-copil periclitează starea de echilibru a fiecărui individ. De aceea, Lăcrimioara lucrează cu indivizi, cupluri, părinți și familii pentru a aborda nevoile personale, dar și cele reciproce, pornind de la atingerea obiectivelor personale, de cuplu și profesionale, pentru a ajunge la o viață caracterizată prin armonie, satisfacție și echilibru.

© Lăcrimioara Mezei. Web design by Weblike PRO
Termeni și condiții | Cookies | ANPC
en_USEnglish